Inproiect SRL, tot mai aproape de construirea unui imobil de 10 etaje, în locul Hotelului Select

0
730
sursa foto: Direct Booking

Societatea Inproiect SRL este tot mai aproape de a construi, în locul Hotelului Select din stațiunea Mamaia, un imobil de zece etaje. Proiectul se află, din nou, pe masa Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei municipiului Constanța, de data aceasta, în ceea ce privește avizarea acestuia de către arhitecții orașului.

Precizăm că la începutul lunii iunie membrii Comisiei de urbanism au discutat despre demararea unei consultări publice pentru proiectul „Plan Urbanistic de Detaliu- desfiinţare imobil existent P+4E – Hotel Select și construire imobil P+10E cu funcțiunea de apartamente de vacanță, stațiunea Mamaia, teren aferent Hotel Select”.

Acest PUD s-a mai aflat pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism, în luna aprilie a.c., pentru obținerea avizului de oportunitate. Doar că atunci proiectul viza toate cele trei hoteluri din cadrul Complexului Perla: Perla, Lotus și Select. Pentru că acest demers nu a primit un feed-back pozitiv, beneficiarul a revenit, la aproximativ două luni, cu doar cu un singur proiect, şi anume cel de demolare a Hotelului Select și construire a unui imobil de zece etaje, pentru care a și obținut Certificat de Urbanism.

Precizăm faptul că Certificatul de Urbanism pentru desființarea hotelului de patru etaje a fost eliberat în luna septembrie în anul 2020. Beneficiarul investiției, societatea Inproiect SRL dorește să construiască în locul unității de cazare cu patru etaje, un hotel de zece etaje. Hotelul Select care se propune a fi demolat a fost renovat în anul 2013.

Societatea Inproiect SRL a fost înființată la data de 24 septembrie 1991, având sediul pe strada A.Panu, numărul 26 din Iași. Unic administrator și asociat este Vasilache Gheorghe Ionescu. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 9.684.038, profitul net de 6.040.205 de lei și datorii de 13.851.860 de lei.

Acest hotel i-a aparținut și afaceristului Mohammad Murad cu mulți ani în urmă, apoi proprietar a fost un cetățean italian ce a vândut ulterior unitatea de cazare către societatea Inprotect SRL, din Iași care deține hotelul Hilton din capitala Moldovei, precum și alte două hoteluri în Mamaia.


Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.