O parte din bulevardul Mamaia va intra în proces de modernizare

0
456
Asfaltare pe bulevardul Mamaia - Foto: Primăria Constanța

În acest an au avut loc ample lucrări de modernizare a tramei stradale în Constanța. Mai multe străzi și alei au fost asfaltate, iar o nouă parte din bulevardul Tomis a devenit cu sens unic. Pe lângă aceste lucrări, fosta administrație locală a amenajat și mai multe parcări în municipiu, iar proiectele continua.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanșa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Lucrări de intervenții și modernizare bulevardul Mamaia pe sectorul cuprins între bulevardul Tomis și strada Soveja/Zorelelor”, că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului în strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile, propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.11.2020.

Iată unde vor avea loc lucrări în această săptămână

Conform graficului de lucru, continuă procesul de reabilitare a aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Pe strada Ion Roată se recondiționează trotuarele cu asfalt în timp ce pe strada Dumitru Marinescu, între strada Ion Roată și strada Dreptății, se decopertează zona pietonală, în etapa premergătoare asfaltării. De asemenea, pe strada Lanului, la intersecția cu strada Hatman Luca Arbore, echipele SC Confort Urban SRL vor executa lucrări de asfaltare a trotuarelor.

Pe strada Industriei Mici și pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B, spațiul urban este reconfigurat prin reamenajarea zonei pietonale și a suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Intervenții asupra carosabilului au loc în această săptămână și pe următoarele artere de circulație: strada Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, intrarea Bogdan Vasile și strada Meșterul Manole, între strada Hatman Luca Arbore și strada Fântânele.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.