O societate cu cifra de afaceri 0 edifică două imobile a câte patru etaje, în Mamaia Sat

0
107
Zona Mamaia Sat

Zona de nord a litoralului românesc se află, în continuare, în vizorul afaceriștilor care intenționează să facă investiții prin construirea mai multor unități de cazare, iar asta pentru că în ultimii ani cererea turiștilor a fost în creștere.

Mai multe proiecte ce vizează blocuri, imobile cu funcțiunea de locuințe colective și vile turistice se află în atenția instituțiilor de mediu abilitate, dar și pe masa municipalității în vederea acordării certificatelor de urbanism ori autorizațiilor de construire.

Deși nordul litoralului este deja sufocat de betoane, iată că un alt investitor plănuieşte încă două imobile cu regim de înălțime de patru etaje în Mamaia Sat, orașul Năvodari.

Agenţia pentru Protecţia Mediului invită publicul interesat să îşi expună părerea asupra depunerii acordului de mediu în ceea ce privește proiectul ”Investiție realizată în etape: Construirea a două imobile de locuințe colective-Corp C1 cu regim de înălțime S+P+4 etaje+spații tehnice și C2- S+P+4 etaje+ spații thenice, spațiu comercial la parter în C1, piscină, amenajări peisagere, sistematizare pe verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat pe strada M17, colț cu M18 FN, în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului – ALI ISMET, PRIN XENERO BEACH

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Societatea Xenero Beach SRL s-a înființat la data de 25 iunie 2015, având sediul pe strada Eliberării numărul 32 din municipiul Constanța. Unic asociat și administrator este Emilian Neculai, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerţului, Neculai Emilian mai este asociat în By Marina Sun Beach SRL Iceberg Industry SRL și Holiday Palmier Beach SRL.

Trebuie precizat că investitorul nu se află la primul proiect în domeniul imobiliar. În anul 2020, Primăria Municipiului Constanţa a emis două acte de urbanism, primul Certificat de urbanism cu numărul 807 prevede „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 590/23.05.2018 pentru «Construire imobil S+P+2E+M locuinţe colective» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991, recompartimentări interioare şi modificări faţade“, iar cel de-al doilea certificat de urbanism nr. 808 presupune „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 589/23.05.2018 pentru «Construire imobil S+P+2E+M locuinţe colective» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991, recompartimentări interioare şi modificări faţade“. Aceste imobile sunt situate pe strada Edmond Deda, numărul 37, cartierul Compozitori din Constanța.

Ceea ce este interesant este faptul că această societate are cifra de afaceri 0 în 2019 și 2020. În anul 2018 profitul net a fost de -784 lei cu datorii de 1.649.565 de lei, iar în anul 2020 profitul net a fost de 641 și datorii de 3.070.187 de lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.