O vilă cu trei etaje va fi construită în apropierea Portului Midia

0
300

Orașul Năvodari este acaparat, de câțiva ani, de tot mai multe imobile noi, pentru că foarte mulți dezvoltatori imobiliari au ridicat hoteluri și blocuri. Cea mai recentă construcție va fi o vilă de trei etaje, ce va fi edificată în apropierea Ecluzei și a Portului Midia.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire vilă turistică D+P+2E+3E retras, cu parcare la demisol și spații comerciale la parter“, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, pe strada A6, beneficiarul fiind Iancu Guliu.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din strada Unirii nr. 23, şi la sediul beneficiarului, pe strada Merișor nr. 38B din Constanța.

Precizăm că, în acest an, stațiunea Mamaia, inclusiv Mamaia Nord, este din nou în topul preferințelor turiștilor, iar specialiștii susțin că sezonul estival 2023 va fi unul chiar mai bun decât cel din 2019, considerat an de vârf în ceea ce privește turismul pe litoralul românesc.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.