Un investitor dorește să amenajeze un camping, cu piscină și spațiu de agrement, la Costinești

0
454
Foto cu rol ilustrativ

Călătoriile cu autorulotele și staționarea cu acestea în campinguri au început să prindă contur, în ultimii ani, și în România. Apropierea de natură, libertatea, independența față de unitățile de cazare fixe și posibilitatea de a-ți crea propriul traseu, așa cum îți dorești, sunt doar câteva din motivele care au dus la popularizarea acestui tip de vacanță. Pe litoralul românesc există câteva astfel de locații, cele mai cunoscute fiind în Mamaia Nord, la Năvodari, Corbu, dar și la Tuzla. Un astfel de amplasament va fi edificat și la Costinești.

Valentin Tudosă își dorește amenajarea unei astfel de de locații, iar pentru acest lucru a solicitat acordul de mediu pentru proiectul „Amenajare spațiu de campare pentru corturi și rulote cu spații conexe, amplasare căsuțe de vacanță, construire anexe gospodărești, piscină, spațiu agrement, locuri de parcare, împrejmuire teren și branșare la utilități“, propus a fi amplasat în comuna Costinești, satul Schitu.

Agenția pentru Protecția Mediului a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, astfel că beneficiarul poate continua procedurile legale pentru obținerea celorlate documente necesare realizării obiectivului de investiți.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni până joi, între orele 9.00 și 13.30, iar vineri, între orele 9.00 și 13.00, precum şi la următoarea adresă de Internet: http://apmct.anpm.ro. Observaţiile publicului interesat se pot înainta până la data de 3.06.2023.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.