Oamenii ar putea intra la NEVERSEA dacă prezintă un test COVID negativ

0
850
Neversea

NEVERSEA, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, este programat în acest an între 8 și 11 iulie, pe plaja Modern din Constanța. Organizatorii lucrează intens pentru desfășurarea celei de-a patra ediții a festivalului în cele mai bune și sigure condiții, având speranța că festivalul se va ține. Spunem acest lucru pentru că, după ce organizatorii au anunțat inclusiv care sunt primii artiști care vor ajunge la Constanța, secretarul de stat, Raed Arafat, a precizat că nu crede că în această vară se vor ține evenimente cu mai mult de 100 sau 150 de persoane. Dar totuși ar putea exista o variantă!

Festivalurile ar putea fi interzise și anul acesta, cel puțin asta susținea Raed Arafat la începutul lunii februarie, în cadrul unei emisiuni la Antena 3. UNTOLD și NEVERSEA, marile festivaluri anunţate pentru acest an, s-ar putea să nu se ţină pentru că nu va fi permis un număr de zeci de mii sau de sute de mii de oameni, ci doar ca 100 sau 150 de persoane care să desfăşoare o activitate împreună. Însă, așa cum la urcarea în avion ni se cere un test COVID negativ ori la intrarea în anumite țări, așa am putea intra și la NEVERSEA. Asta susține Corina Martin, președinte de onoare FAPT, cea care a reușit să îi aducă, la Constanța, la discuții pe organizatorii UNTOLD, astfel luând naștere festivalul NEVERSEA.

Sunt cea care s-a luptat un an și jumătate să îi aducă pe băieții de la UNTOLD la Constanța. Cu mine, la mine în birou a avut loc prima întâlnire pe care nu am făcut-o publică decât după ce ne-am asigurat că Primăria Constanța a înțeles, a preluat și asigură sprijinul necesar. Sunt o susținătoare clară a acestui tip de evenimente, iar festivalul NEVERSEA a dovedit din plin că orașul Constanța a avut foarte multe beneficii. Sigur că dacă nu se va mai ține nici în acest an este o pierdere foarte mare pentru oraș, pentru toată industria HoReCa. L-aș susține dacă se poate cu adevărat organiza. Nu pot să știu acum nici eu, dar nici Read Arafat dacă rata de incidență va fi atât de mare atunci ca să mai judecăm cum judecăm acum. Dar dacă tot vorbim de test COVID la urcarea în avion, dacă tot vorbim de test COVID negativ la intrarea într-o țară, mă gândesc că ar putea să fie o variană și aceasta, o condiție. Este doar o idee, nu am discutat-o cu organizatorii, dar s-ar putea ca și ei să vrea să impună acest lucru pentru că oamenii caută soluții prin care să își continue activitatea, a precizat Corina Martin.

Organizatorii festivalului spun că ediția din 2021 va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța.

Cele 4 zile și 4 nopți de distracție și libertate vor avea loc în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artiști și DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului și vor crea un mediu sigur pentru noi experiențe de neuitat la malul mării. Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a festivalului”, trnasmit organizatorii festivalului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.