Soția lui Horia Constantinescu vrea să ridice un bloc în Mamaia Nord

0
5743
Macrina şi Horia Constantinescu, sursa foto: Facebook

Investițiile imobiliare din zona de fițe a stațiunii Mamaia par să nu aibă sfârșit. Tot mai multe firme ridică blocuri ori hoteluri pentru că în sezonul estival tot mai mulți turiști aleg să se cazeze în Mamaia Nord (Năvodari). Astfel, o societate cu sediul în Costinești a solicitat acordul de mediu pentru construirea unui imobil cu patru etaje în apropierea restaurantului Hanul cu Pește.

În acest sens, Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinte colective P+4E + sp th cu spațiu comercial la parter și ămprejmuire teren”, amplasat în Zona Mamaia Sat, strada M14, titularul investiției fiind firma Marimar Loca Costinești SRL. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr.23, Municipiul Constanta, judetul Constanta, zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului în Comuna Costinești, Sat Schitu, strada Unirii, nr. 52, ap. 2. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Firma Marimar Loca Costinești SRL a fost înființată în aprile 2020 și se ocupă de activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportive. Asociat unic și administrator este Constantinescu Macrina Elena soția lui Horia Constantinescu, actualul director adjunct al Direcţiei Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa și fostul comisar șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.