Oamenii legii au aplicat, din nou, dubla măsură în cazul credincioșilor care au participat la slujbă sâmbătă noapte

0
596

Ahiepiscopul Tomisului a oficiat, sâmbătă, 02.01.2020, o altă slujbă seara târziu: de la ora 22.00, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Constanța, a avut loc Acatistul Sfântului Serafim de Sarov și Acatistul Învierii. Polițiștii au fost, iar, la fața locului doar pentru a informa și avertiza verbal credincioșii să respecte restricțiile.

Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la ora 08.00, Î.P.S. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanța“, iar de la ora 23.00, Acatistul Sfântului Serafim de Sarov și Acatistul Învierii. Aproape 100 de credincioșii au fost prezenți, deși de la acea oră era interzisă circulația, până la ora 05.00.

Din nou, polițiștii și jandarmii doar au informat cetățenii cu privire la restricțiile aflate în vigoare și nu au aplicat nicio sancțiune.

„Polițiștii și jandarmii constănțeni au fost prezenți în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător. 

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil“, au declarat reprezentanții I.P.J. Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.