Palaz explică de ce durează atât de mult reabilitarea Teatrului de Vară: “Am fost sabotat. Anumiţi angajaţi de la Consiliul Judeţean au ‘pierdut’ documentaţia; când am spus că sesizez organele de cercetare penală, au scos hârtia”

0
470

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, a fost invitatul Focus Press la un interviu în cadrul căruia a fost provocat să vorbească despre problema construcţiilor haotice din Constanţa. Palaz, care este candidat al PMP la funcţia de primar al Constanţei, a explicat de ce nu pot fi blocate construcţii, aşa cum susţin contracandidaţii săi, dar şi cum vede el rezolvată problema clădirilor urâte, care deranjează constănţenii. Un alt subiect de discuţie a fost Festivalul Mamaia, dar şi Teatrul de Vară. Nu în ultimul rând, Palaz a expus viziunea sa în privinţa transportului în comun.

Câteva dintre declaraţii:

“Faptul că se construieşte este un lucru bun. Asta înseamnă taxe şi impozite, oameni care vin şi lucrează. Să nu uităm: Clujul a avut o extindere pe orizontală. Ce trebuie făcut, dacă tot dezvoltăm locuinţe, este să dezvoltăm condiţii pentru desfăşurarea activităţii economice. Este complicat să ţii blocate terenurile pentru care oamenii deţin acte de proprietate şi să le impui să nu construiască. Candidaţii care vin cu altfel de soluţii – eu vă spun că prin fluturi. Adică vin cu minciuni. Când se vor trezi, dacă se vor trezi pe funcţia de edili, vo realiza că nu au cum să pună în aplicare astfel de lucruri. Şi dvs. media, veţi merge şi veţi întreba: aţi spus că nu mai daţi autorizaţii. Eu vă spun că acel edil face un abuz, să nu dea drumul la autorizaţii (…). Acum, unii candidaţi doar promit. Eu, spre deosebire de ceilalţi candidaţi, am şi făcut lucruri”;

Claudiu Palaz a vorbit şi despre Festivalul Mamaia, un proiect pentru reluarea căruia a făcut demersuri încă de anul trecut, dar şi despre reabilitarea Teatrului de Vară din Mamaia. Referitor la reabilitarea teatrului, Palaz a acuzat că există o persoană în Consiliul Judeţean care a pus piedici în permanenţă: “Sunt dezamăgit că un an de zile compartimentul de licitaţii din cadrul CJC m-a sabotat. (…) Au pierdut documentaţia, de la preşedinte, de la cabinet, până sus, la etaj. Am hârtie în sensul acesta. Am spus că dacă nu se găseşte acea hârtie, voi sesiza organele de cercetare penală. Iar atunci, a apărut acea hârtie (…)”;

Referitor la Zona Peninsulară, Claudiu Palaz a vorbit despre facilităţi fiscale pentru cei care au afaceri aici, pentru stimularea turismului, dar şi despre sancţionarea şi obligarea celor care deţin clădiri cu istorie, să le renoveze.

Un alt subiect abordat este transportul în comun: “Trebuie scoase societăţile care au transport interjudeţean din municipiul Constanţa. Cele care aduc din judeţ în municipiu, trebuie să fie scoase din municipiu, să fie făcute capete de linie (…) Noxele generate de aceste maşini sunt enorme. Toate autobuzele pe care le vedeţi că vin pe la gară, sunt un dezastru ecologic. Propunerea mea a fost de a scoate aceste autobuze – în zona Real, că avem acele parcări, la intrare dinspre Valu lui Traian şi în partea dinspre Ovidiu – să fie capete de linie. (…) De acolo, călătorii iau autobuzele CT Bus”.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.