Parcare supraetajată în Mamaia Nord. Cine va beneficia

0
838
Stațiunea Mamaia - Foto: Primăria Constanța

Patronul resortului Marina SURF, Robert Penciu, care este și fost campion naţional de yachting, dorește să îşi ridice un nou bloc în Mamaia Nord. În acest sens el a solicitat în luna septembrie 2020 acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+7E locuinte colective cu centru SPA si piscina”, propus a fi amplasat pe bulevardul Mamaia Nord, nr. 81. Acum, a depus documentațiile și pentru amenajarea unei parcări.

În acest sens, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil parcare P+E+Terasă, spatii servicii, birouri si receptie”. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Marina Surf, în orasul Năvodari, B-dul Mamaia Nord, nr.81, bl.C8, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Terenul pe care vor fi executate lucrările este proprietatea beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Are o suprafaţă totală de 15.573 mp, din care 597.50 mp amprentă la sol, iar suprafața desfășurată de 4.780 mp (fără balcoane). În ceea ce privește imobilul accesul principal la locuințe se va realiza pe latura de sud prin intermediul unui nod de circulație verticală dotat cu scară de evacuare + 2 lifturi, în timp ce accesul la garaje se va face pe latura de nord direct de la nivelul străzii. Clădirea va fi realizată pe structură mixta de cadre beton armat și pereți cu placă dală de beton armat, cu fundații de tip radier general din beton armat, realizat pe o pernă de piatră spartă. 

Înființată în anul 2017, firma Marina Surf are sediul social în Năvodari. Societatea este controlată de Daroff SRL, cu 50% din capitalul social, și Neagu Alexandru, cu 50% din capitalul social. Neagu Alexandru și Penciu Robert sunt administratorii firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.