Pasarela din stațiunea Mamaia urmează să beneficieze de bani din bugetul local şi în anul 2023 pentru reabilitare

1
1157

Pasarela din Mamaia, care a fost demontată parțial, va beneficia de bani din bugetul municipiului Constanța și în anul 2023. Este vorba despre suma de 320.000 lei, conform proiectului bugetului de venituri și cheltuieli. Această sumă este alocată pentru reabilitarea pasarelei maritime, amplasată în stațiunea Mamaia, zona Hotel Victoria.

În prezent se lucrează pentru achiziția serviciilor de proiectare a documentației tehnico-economice, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Context:

În luna septembrie a anului trecut, Primăria Constanța a semnat contractul pentru achiziția lucrărilor de extracție a piloților pasarelei maritime (estacadă) – Hotel Victoria de pe zona înnisipată, în valoare de 276.019,67 de lei, fără TVA, adică 328.463,41 de lei, cu TVA (66.705,88 de euro). Eli&Den Trading SRL este executantul lucrărilor. Firma are sediul în Constanța, pe strada Theodor Burada 40-C2. Administrator este Liviu Denisov. Ana Denisov este asociat. În anul 2021, Eli&Den Trading SRL a avut o cifră de afaceri 10.048.324 de lei. Profitul net a fost de 794.209 de lei. Datoriile au fost de 1.503.831 de lei. Firma a avut 85 de angajați, anul trecut, conform listafirme.ro.

Pontonul din staţiunea Mamaia, inaugurat în urmă cu 11 ani, în timpul mandatului lui Radu Mazăre, nu a fost redeschis. Pontonul, inaugurat în anul 2012, a avut nevoie de mai multe reparații în ultimii ani. Acesta a suferit modificări din cauza lucrărilor de înnisipare din stațiunea Mamaia. În anul 2019, pontonul a fost închis din timpul iernii până la sfârșitul lunii iunie pentru lucrări de reparații și întreținere.

Obiectivul din stațiunea Mamaia a fost finanțat, la acea vreme, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) și din bugetul municipiului Constanța. Investiția s-a ridicat, potrivit primarului Constanței din acea perioadă, Radu Mazăre, la aproximativ un milion de euro.

Petruț IACOB

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. din 2019 si pana in prezent nu au fost nici un fel de lucrari de reparatii sau intretinere. Obiectivul a fost inchis si abandonat Bani spalati….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.