Patronii Alezzi Beach Resort vor să construiască două stații de betoane, în Năvodari

0
6198

Alezzi Beach Resort este situat în Mamaia Nord, în primul rând la mare. Blocurile care formează acest complex rezidenţial au atras clienţi din toată ţara, nu doar din Constanţa, deşi preţurile pentru apartamentele de aici sunt destul de ridicate. Acum proprietarii vor să își extindă afacerile și au în plan să construiască două stații de exploatare betoane, în Năvodari.

Mai exact, societatea intenționează realizarea a două stații pentru prepararea betoanelor, o stație fixă-S100 și o stație mobilă-M100, fiecare cu capacitatea de 100 mc/oră. Amplasamentul pe care se dorește realizarea investiției este situat pe teritoriul localității Năvodari, la sud de DJ 226. Terenul pe care urmează să fie realizată investiția are suprafața de 27.840 mp și aparține titularului proiectului, respectiv societății Alezzi Beach Resort SRL. În acest sens a fost depus un proiect prin care se solicită acordul de mediu.

Conform proiectului, atât stația mobilă de fabricare a betoanelor cât și stația fixă vor avea în componență următoarele: buncăr de depozitare agregate cu o capacitate de 60 mc; buncărul este dotat cu jgheab de descărcare a agregatelor în 4 poziții, controlat automat de unitatea de comandă a instalației, cu sistem de vibrare și guri pneumatice de descărcare; două silozuri de depozitare ciment cu o capacitate de 60 tone fiecare; malaxorul în care are loc mixarea elementelor componente ale betoanelor, conform rețetelor, cu sistem de încărcare direct în autobetonieră, dar și alte dotări.

Alezzi Beach Resort SRL are asociaţi persoane fizice pe următorii: Zelcă Enache-Claudiu, cu 10% din capitalul social, Zelcă Adrian, cu 10% din capitalul social, Zelca Cristian, cu 10% din capitalul social, Perifan Anca-Raluca, cu 70% din capitalul social.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.