Patronii unei terase din Mamaia vor să o transforme în hotel

0
1353
foto: imobiliare.ro

O altă terasă din stațiunea Mamaia, zona Cazino, se va transforma în hotel. Spunem o altă terasă pentru că, de curând, proprietarii a două astfel de locații, tot don zona Cazino, au cerut supraetajarea teraselor pentru a le transforma în unități de cazare. Acum, o nouă firmă intenționează să facă același lucru.

Cei care doresc acest lucru sunt patronii firmei SC. Răsărit de Soare Com SRL. care doresc să elaboreze un plan urbanistic de detaliu pentru a putea ridica viitoare construcție. În acest sens, Primăria Constanța a publicat un anunț de consultare publică a acestui proiect.

Memoriul de prezentare a fost realizat în vederea obținerii planului de urbanism de detaliu pentru un imobil propus P+1E cu destinația de cazare, comerț și alimentație publica. Terenul pe care se realizează construcția are 77mp și se dorește extinderea construcției existente (parter) și realizarea uneia noi P+1E. Deoarece există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protecție Cazino Mamaia, stabilită prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013, se realizează acest PUD.

Pe teren există în prezent o construcție cu funcțiunea de comerț, alimentație publică, dar se dorește extinderea acesteia pentru a amenaja spații de cazare. Se vor amenaja spații plantate sub forma de jardinière amplasate pe terasă, grădini verticale pe fațade și spații verzi pe terasa necirculabilă acoperiș, în suprafață totală de 50% din teren, respectiv 39mp. Toate amenajările de spații plantate se vor realiza în incinta terenului studiat, fără afectarea limitei de proprietate între terenul studiat și terenurile vecine.

Firma Răsărit de Soare Com a fost înființată în anul 2005 și are sediul în municipiul Constanța pe strada Lucian Blaga nr.20B. Acționari cu câte 50% din capitalul social sunt Mihai Cotan și Traian Cotan, ambii fiind și administratori. Societatea se ocupă de restaurante.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.