Patronul de la ASADO, care l-a bătut pe fiul Ramonei Mănescu, nu scapă de judecată

0
2274
Palatul de Justiţie, foto: Focus Press

Proprietarul localului Asado din Constanța, Gabriel Anghel (53 de ani), va răspunde penal în fața legii pentru scandalul din vara anului trecut. Decizia aparține judecătorilor care au respins contestația acestuia, privind trimiterea în judecată.

În toamna anului trecut, procurorii au finalizat urmărirea penală în ceea ce-l privește pe Gabriel Anghel, patronul de la ASADO, dar și pe body-guarzii acestuia, Daniel Alexe și Laurențiu Proca, acuzați că l-au bătut pe fiul fostului ministru Ramona Mănescu – Vlad Valentin Mănescu. Procurorul de caz a trimis rechizitoriul în instanță și, așa cum era de așetptat, cei trei agresori – inculpați au contestat acest lucru, invocând nereguli privind neregularitatea rechizitoriului.

Contestația a fost înregistrată la Tribunal, iar joi, 28 ianuarie, judecătorii au respins-o ca nefondată, menținând decizia Judecătoriei Constanța privind începerea judecății pentru cei trei.

Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.6742/P/2020 privind inculpaţii: -A G, – A D ; P L, trimiși în judecată pentru art.193 alin. 2 Cod penal și art.371 Cod penal, ambele cu art.77 lit.a Cod penal și art.38 alin.1 Cod penal, administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii privind inculpaţii A G, A D și P L.”, potrivit deciziei Judecătoriei din 17 decembrie 2020.

Reamintim că totul a pornit pe data de 11 august 2020, când un apel la 112 a alertat autoritățile cu privire la un incident violent, desfășurat în fața localului Asado din Constanța. Polițiștii au stabilit, la vremea respectivă, că protagoniștii acestui scandal sunt Gabriel Anghel (53 de ani), proprietarul localului respectiv, împreună cu doi bodyguarzi ai acestuia, Daniel Alexe și Laurențiu Proca, care l-au agresat pe Valentin Vlad Mănescu, fiul fostului ministru Ramona Mănescu, din cauza unui loc de parcare.

Polițiștii au deschis un dosar penal ca urmare a acestui incident.

Astfel, pe data de 2 octombrie a.c, pe rolul secției penale a Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 22490/212/2020, având ca obiect ”loviri și alte violențe”, în care cei trei agresori figurează ca inculpați, în timp ce Valentin Vlad Mănescu apare ca parte vătămată.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.