Patronul sălilor de poker Mario Poker Club mai ridică un bloc în apropierea Campusului Universitar

0
1664

Ioan Tapangea a obținut o nouă autorizație de construire pentru un aparthotel în municipiul Constanța. Omul de afaceri a mai ridicat câteva astfel de imobile în aceeași zonă a Campusului Universitar, dar și în Mamaia Nord.

Primăria Constanța a eliberat miercuri, 10 februarie a.c., o nouă autorizație de constuire pentru Ioan Tapangea, patronul sălilor de poker Mario Poker Club din oraș. De această dată, omul de afaceri va ridica un aparthotel cu patru etaje. Astfel, imobilul de pe str. Opalului nr. 3 va avea un regim de înălțime D+P+4E. Parcarea va fi multietajată.

Reamintim că investitorii imobiliari apelează de cele mai multe ori la această „scăpare“ legală, declarând că vor să construiască un aparhotel, nu un bloc de locuințe, pentru a nu fi obligați să amenajeze câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, mai ales când nu au destul teren disponibil în acest sens. Pentru că, în cazul unităților de cazare, nu trebuie asigurate decât câte două locuri de parcare pentru cinci camere de hotel.

Reamintim că Ioan Tapangea sau firma sa, One Construction Top, au mai obținut, de la Primăria Constanța, mai multe certificate de urbanism, de exemplu pentru construirea un alt aparthotel în aceeași zonă a Campusului Universitar, de opt etaje, sau a două imobile de locuințe colective, de șapte etaje, în Mamaia Nord.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.