Pentru Chițac totul pare să fie perfect la Infecțioase, dar pacienții au murit arși de vii la ATI: “Instalația electrică este bună. Nu știu când a fost schimbată”

0
591

Șapte pacienţi au decedat vineri în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Incendiul a fost lichidat, iar întregul spital a fost evacuat. Toate unităţile sanitare din judeţ au fost pre-alertate pentru preluarea pacienţilor, menţionează IGSU. Misiunea este în continuare în dinamică. La faţa locului acţionează zeci de autospeciale din cadrul ISU Constanţa, ISU Călăraşi, ISU Ialomiţa şi ISU Galaţi.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dat asigurări că “în momentul de față nu sunt probleme” la spital. Primarul a declarat că instalația electrică nu ar fi veche, ci “este bună”, dar nu a știut să spună când a fost schimbată. “Eu am chemat ENEL și s-au făcut verificări. Instalația electrică este bună. Nu știu când a fost schimbată“, a declarat edilul.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.