Peste 30.000 de lei pentru expertiza tehnică a pasarelei din Mamaia

0
171

Pasarela din Mamaia inaugurată de Radu Mazăre în 2012 este închisă încă de anul trecut, din cauza lucrărilor de extindere a plajelor. Vineri, 30 iulie a.c., consilierii locali vor vota alocarea sumei necesare pentru o expertizarea tehnică a acesteia.

Pasarela din Mamaia, inaugurată de Radu Mazăre, a fost închisă în toamna anului trecut și o bună parte din ea a fost îngropată în nisip, plaja fiind extinsă spre mare, în urma lucrărilor de reducere a eroziunii costiere în stațiune. Acestea au fost finalizate, dar pasarela nu este nici acum redeschisă. Așa cum prezentam într-un articol anterior, constănțenii și turiștii sar gardul acesteia din dorința de a se plimba spre largul Mării Negre.

Însă, Primăria Constanța nu o va redeschide curând, dorind mai întâi să afle dacă aceasta a fost afectată și cum după ce a fost îngropată în nisip aproape o treime din strucura sa. Astfel că a decis să fie realizată o expertiză tehnică, iar banii pentru aceasta vor fi aprobați de către consilierii locali vineri, 30 iulie a.c.

Primarul Vergil Chițac a inițiat un proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului local pe anul 2021, iar printre modificări se numără și transferul a 31.000 de lei, de la Capitolul Alte cheltuieli materiale, pentru „Expertiză tehnică aferentă obiectivului PASARELA MARITIMĂ (ESTACADĂ) – Hotel Victoria“.

Aceasta a fost reparată ultima oară în iunie 2019, cu aproape 60.000 de lei.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.