Petrecere cu ocazia pensionării judecătorilor Lică Lucian și Monica Tănase de la Tribunalul Constanța

0
2600
Lucian Lică

Doi cunoscuți judecători de la Tribunalul Constanța au sărbătorit, vineri, în Mamaia, cu ocazia pensionării. Aceștia au petrecut alături de colegii lor, într-un cadru restrâns, la un restaurant celebru.

Vineri a fost o zi mare pentru judecătorii Lucian Lică și Monica Tănase, ambii magistrați ai Secției Penală  de la Tribunalul Constanța, Lucian Lică fiind și președintele acestei secții, iar la un moment dat, a fost și purtător de cuvânt. Cei doi și-au depus cererile de eliberare din funcție, prin pensionare, ambele cereri fiind aprobate, joi, 22 septembrie. Urmează ca președintele Klaus Iohannis să semneze decretele privind eliberarea din funcție.

 Așa cum spuneam, cei doi magistrați și-au invitat colegii și prietenii pentru a petrece alături de ei, la restaurantul Dorna din Mamaia.

Despre Lucian Lică se pot spune multe. Este un judecător cu multă experiență, însă mulți nu știu că omul „din spatele magistratului” este și scriitor, muzician și pictor-desenator. Cu alte cuvinte, atunci când își punea roba de judecător în cui, dădea frâu liber imaginației. Cu alte cuvinte, a dat dovadă de un caracter pargmatic, care se îmbina cu spiritul artistic.

În ceea ce privește profesia de magistrat, cei doi au dat dovadă de profesionalism, verticalitate și corectitudine, numele lor nefiind asociate vreunui scandal.

Cu ocazia pensionării, echipa Focus Press le urează celor doi magistrați o pensie lungă și frumoasă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.