Plăcuțe de frână transportate cu acte nereale, descoperite în Portul Constanța

0
231
Foto: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 1.650 accesorii auto – seturi plăcuţe frână în valoare totală de aproximativ 577.500 lei.

În data de 19.03.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, la un control specific asupra unui container sosit din Hong Kong, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Maramureş.

În urma controlului, au fost descoperite1.650 accesorii auto – seturi plăcuţe frână, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor întrucât documentele prezentate de către transportator nu reflectă realitatea asupra mărfii transportate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 577.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.