Plaja Modern se racordează la electricitate, pentru a fi gata de evenimente

0
1201

Primăria Municipiului Constanța achiziționează lucrări de execuție a branșamentului electric aferent Plajei Modern, firmele având la dispoziție doar opt zile pentru depunerea ofertelor. Astfel, locația va fi pregătită pentru organizarea de evenimente culturale și sportive.

La solicitarea Direcției de Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, Municipitalitatea achiziționează lucrările de execuție a branșamentului electric pentru Plaja Modern, ce includ și obținerea tuturor avizelor, realizarea studiului de fezabilitate, proiectele pentru autorizația de construire și organizarea execuției, proiectul tehnic, detaliile de execuție și caietele de sarcini, și asistența tehnică, nu numai execuția lucrărilor proiectate.

La sfârșitul lunii iunie a.c., Direcția de Organizare Evenimente a solicitat racordarea la energie electrică a Plajei Modern, în vederea desfășurării diverselor evenimente culturale și sportive în această zonă. Primăria Municipiului Constanța a obținut deja avizul tehnic de racordare, a emis certificatul de urbanism și a încheiat contractul de racordare cu S.C.E. Dobrogea Distribuție Dobrogea S.A., dorind ca în maximum cinci luni de la semnarea contractului cu firma câștigătoare să fie deja realizat branșamentul.

Ofertele pot fi depuse până la data de 25.09.2020, on-line, valoarea estimată a contractului de lucrări fiind de 412.457,22 lei, fără T.V.A. Câștigătorul va fi stabilit pe baza prețului cel mai scăzut, el fiind obligat să asigure specialiști atât pentru serviciul de proiectare, verificatori atestați (alții decât cei care elaborează proiectul), responsabili autorizați cu execuția și supravegherea lucrărilor,  persoană desemnată pentru asigurarea controlului calității lucrărilor, forță de muncă, materiale, echipamente și utilaje pentru realizarea branșamentului electric. În plus, trebuie să obțină avizul Direcției Județene pentru Cultură Constanța, acordul Statului Major al Apărării și al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litora, conform certificatului de urbanism deja eliberat.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.