Pleci la drum? Iată cum se circulă în țară

0
202
Sursa foto: econimica.net

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca efect al condițiilor meteorologice nefavorabile, nici probleme deosebite privind fluența traficului.

Amintim că până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

Pe DN68A Margina – Coșevițaîntre kilometrii 38 și 53 (județul Timiș),  se execută lucrări de reabilitare a carosabilului. Reparațiile constau în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică.

Circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat) la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău. Măsura a fost luată de autorități la sfârșitul lunii februarie pentru a permite efectuarea unor lucrări ce vizează creșterea gradului de siguranță rutieră (defrișarea plantației din zona lucrărilor, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin) în locul sus-menționat. Lucrările urmează să se desfășoare timp de mai multe luni.

De asemenea, au fost reluate lucrările de reparații la podul peste râul Ialomița, situat pe DN21 Drajna – Brăila, la kilometrul 89+668 de metri, pe raza municipiului Slobozia. Pentru a permite executarea lucrărilor la suprastructura podului, au fost instituite restricții de circulație:

– traficul rutier pe pod se desfășoară pe un fir, alternativ, dirijat cu semafoare în ambele direcții;

– a fost instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, traficul fiind deviat pe varianta ocolitoare: DN21, km. 90+200 – DJ 201 Ciulnița – Bordușelu – DJ 306A – Ciochina – DN2A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.