PLUS și USR au fuzionat într-un sigur partid

0
198
Alianța USR PLUS

Curtea de Apel București s-a pronunțat astăzi în favoarea fuziunii dintre PLUS și USR. Hotărârea este definitivă ceea ce înseamnă că nu mai există decât un partid și nu o alianță.

După sentința instanței, Partidul USR PLUS se pregătește de un Congres a cărui dată va fi fixată cel mai probabil în toamnă. Tot atunci va fi aleasă și o conducere unică, Dan Barna și Dacian Cioloș anunțându-și intenția de a candida.

„Voința membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid. Acesta este singurul proiect politic reformist care s-a construit în ultimii ani în România la care am pus umărul, în ciuda celor care ne-au tot pus piedici la fiecare pas. Este un proiect politic de viitor care are deja în istoric patru campanii electorale duse împreună, cu rezultate bune, un proiect politic în care lucrăm ca o singură echipă de mai bine de doi ani”, se arată într-un comunicat de presă al USR PLUS.

Știam că va urma fuziunea încă din vara trecută când ambele partide au votat cu o majoritate largă protocolul de fuziune. Dorința membrilor a urmat procedura de rigoare iar astăzi, Curtea de Apel a dat hotărârea definitivă. De astăzi, suntem un singur partid. Era logic să fie așa din moment ce avem principii și viziuni unitare.
USR PLUS este singurul partid reformist din România, în ciuda piedicilor care i se pun în cale.
Am trecut împreună prin patru campanii electorale și ne-am maturizat politic împreună….În fapt, suntem de mult timp, un singur partid,
a precizat Cristina Rizea, deputat USR PLUS Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.