Polaris: 17 sărărițe, 22 autospeciale cu lamă și 150 de operatori, angrenați în procesul de deszăpezire din Constanța

0
37

Polaris acționează încă din seara zilei de joi spre vineri, 12 februarie a.c., de la ora 01:00, cu utilaje și forță umană pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile municipiului Constanța.

17 sărărițe, 22 autospeciale cu lama și 150 de operatori sunt angrenați în procesul de deszăpezire. autospecialele cu lama intervin pe străzile unde s-a format un strat de zăpadă, iar cele 17 utilaje echipate cu instalație de împrăștiere material antiderapant acționează pe străzi, poduri, bulevarde pentru a preveni formarea ghetei.150 de operatori de salubrizare degajează manual zăpadă și împrăștie material antiderapant în următoarele zone: scări de acces în unitățile sanitare, treceri de pietoni, stații de autobuz, pasaje, instituții publice, trotuare. De asemenea, sunt pregătite să intervină, pe alei și trotuare, freze de mici dimensiuni și ATV uri cu sararita, dacă situația o va impune.

În prezent se circulă în condiții normale de iarnă, fără că traficul rutier și pietonal să fie afectat, iar activitatea de deszăpezire și de combatere a poleiului continuă în funcție de avertizările meteorologice.

Dobrogea de află de joi, 11 februarie a.c., ora 17.00 sub cod galben de lapoviță și ninsoare, valabil până luni, 15 februarie a.c..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.