Polițistul de la penitenciarul Poarta Albă care a primit mită, trimis în judecată

0
245
Penitenciarul Poarta Albă

Polițistul de penitenciar, Andrei Sima Buruleanu, acuzat pentru luare de mită, a fost trimis în judecată de procurori, în stare de arest preventiv. El este acuzat că a primit bani pentru a introduce un telefon mobil din exterior, pe care l-a înmânat unui deținut.

Tribunalul Constanța trimis în instanță, miercuri, 3 februarie, dosarul penal deschis pe numele angajatului Administrației Naționale a Penitenciarelor, acuzat că a primit bani și alte bunuri pentru a introduce un telefon mobil în incinta Penitenciarului Poarta Albă.

Totodată, instanța a decis și menținerea măsurii arestului preventiv față de Andrei Sima Buruleanu, iar următoatrea verificare poate fi făcută cel târziu pe data de 5 martie. De precizat că primul termen de judecată, pe fond, a fost fixat pe data de 17 martie.

Reamintim că în cursul zilei de 12 ianuarie, procurorii au făcut percheziții în incinta penitenciarului și la locuința polițistului, unde au găsit suma de bani primită cu titlu de mită, telefonul mobil dar și 2 parfumuri, obiecte pe care le-ar fi primit cu titlu de mită.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.