Președintele PMP, Eugen Tomac, prezent la Constanța: ” Sunt convins că PMP va obține un scos istoric în acest oraș”

0
91

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac a fost prezent la Constanța pentru a vorbi despre alagerile locale, dar și despre alte subiecte de interes local și național.


În acest sens a susținut o conferință de presă alături de candidatul PMP la Primăria Constanța, Claudiu-Iorga Palaz și candidatul la Consiliul Județean Constanța, Ioana Florentina Reșit.


Primul subiect abordat a fost cel referitor la alegerile locale în două tururi și, susține Eugen Tomacpoate poate deveni realitate, însă are nevoie de un singur vot în Parlament:


“Acest obiectiv va deveni o prioritate pentru noi și sunt sigur că după alegerile parlamentare din decembrie se va forma cadrul perfect pentru ca acest proiect să devină realitate. PMP cere de asemenea ca toate cheltuielile să se facă la vedere, că e vorba de primărie, consiliul județean, Casa de Asigurări, orice cheltuieli să fie transparente.
Sunt sigur că atunci când Legea Transparenței Banilor Publici va deveni realitate, administraţia publică din țară se va schimba.
PMP vrea să se valideze în ochii cetățenilor prin fapte și nu lozinci”,
a spus Eugen Tomac.


La rândul său, vicepreședintele CJC și candidat la Primăria Constanța, Claudiu Palaz a discutat despre proiectele sale din programul de campanie dar a vorbit și despre proiecte ce vor avea finalitate mai devreme, cum ar fi Pasarela Regală din Mamaia:
“Pasarela Regală va fi achiziționat de către Consiliul Județean Constanța cu suma infimă de 30.000 de mii de euro de la firma care gestionează acest monument regal, Litoral SA, deja am depus proiectul și în următoarea ședință de Consilu Județean va fi pusă pe ordinea de zi, iar dacă totul va merge în linie dreaptă, la sfârșitul lunii va ajunge la Consiliul Județean Constanța”,
a declarat Claudiu Palaz.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.