Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a atribuit contractul de servicii de tip after-school pentru învățământul primar

0
500

Comuna Mihai Kogălniceanu este una dintre localitățile cele mai dezvoltare din județul Constanța. Administrația locală a implementat mai multe proiecte de infrastructură, precum și cele în domeniul sănătății și educației. Iar pentru că anul școlar a debutat, primăria continuă să se implice în această zonă, pentru ca elevii să învețe în cele mai bune și moderne condiții.

Recent, administraţia locală a atribuit un contract pentru servicii de tip after-school pentru învățământul primar. Societatea căreia i-a fost atribuit contractul, la data de 15 septembrie a.c., este P.F.A Caiali Vildan Persoană Fizică Autorizată. Valoarea este de 30.100 de lei. Achiziția se referă la servicii de educație și învățământ de 700 de ore. Precizăm că acest after-school funcționează încă din anul 2015.

Tot în ceea ce îi privește pe elevi, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a atribuit, în luna august a anului curent, contractul pentru achiziționarea a două microbuze pentru transportul elevilor din comună.

Potrivit informațiilor ce se găsesc în caietul de sarcini, furnizorul se obligă să furnizeze două microbuze, în sistem leasing financiar cu opțiune de cumpărare, pe o perioadă de 60 de luni cu un avans de 30% și o valoare reziduală de 1%, ROBOR la 3 luni, în perioada convenită. Livrarea produsului, se va efectua in maxim 15 zile de la emiterea ordinului de livrare, după semnarea contractului de leasing.

Este specificat faptul că anul de fabricație a mijloacelor de transport să fie 2022. Valoarea estimata fără TVA este de 624.092 de lei.

Primăria Mihail Kogălniceanu are în plan mai multe proiecte de dezvoltare a comunei, dar și investiții pentru locuitorii localității, începând cu domeniul educației. Precizăm că primăria va achiziționa tablete și calculatoarele pentru elevii unităților de învățământ existente.

Administrația locală a mai atribuit două contracte, prin achiziții directe, pentru servicii de consultanță în domeniul lucrărilor publice, în cadrul proiectului de asfaltare a drumurilor comunale, etapele I și II. În luna august a.c., au fost lansate licitațiile privind aceste obiective de investiții. Cele două contracte sunt de câte 50.000 de lei fiecare.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.