Primăria Constanța a lansat o licitație publică pentru reamenajarea parcului din zona gării

0
231

Primăria Municipiului Constanța continuă procedurile în ceea ce privește realizarea investiției de reamenajare a parcului din zona gării, ce și-a pierdut din strălucire odată cu trecerea timpului, mai ales că nu au mai fost efectuate lucrări de întreținere și modernizare.

Municipalitatea a lansat un anunț de achiziție publică în vederea elaborării documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii „«Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării» – DALI, PT, DATC, inclusiv organizare de șantier și altele – etapa DALI –inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, expertiză tehnică, studii de teren“.

Pentru demararea lucrărilor, este necesară achiziția serviciului de elaborare a documentației tehnico-economice în etapa DALI, inclusiv a documentaţiilor pentru obţinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, expertiză tehnică, studii de teren etc.

Documentele se vor realiza în două faze:

  • Faza I – Întocmire și predare documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor, expertiza tehnică, precum și studii de teren: studiu geotehnic, topografic, peisagistic/ istoric de vegetație etc.
  • Faza II – Elaborarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI).

Valoarea estimativă a acestui contract este de 201.100 de lei, sumă ce va fi alocată din bugetul local al municipiului Constanța.

Precizăm că, în luna februarie a anului curent, a fost eliberat certificatul de urbanism aferent proiectului de modernizare a spațiului public din zona Parcului Gării Constanța. Terenul are o suprafață totală de circa 43.150 mp.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.