Primăria Constanța caută medici și asistenți medicali pentru centrul de vaccinare antiCOVID de la Pavilionul Expozițional

0
410

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța, prin Direcția generală de asistență socială, caută colaboratori, medici, asistenți medicali și registratori medicali pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19 la centrul ce se va deschide la Pavilionul Expozițional.

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare antiCOVID este de luni până duminică, între orele 8.00 – 20.00. Acesta se va deschide luni, 8 februarie a.c.

Persoanele interesate să realizeze activitatea de vaccinare antiCOVID trebuie să depună, la sediul Direcției generale de asistență socială Constanța, situat pe str. Unirii nr. 104, sau pe e-mailul resurseumane@dgas-ct.ro un dosar cu mai multe documente:

  • Cerere pentru intrarea în relația contractuală cu autoritatea locală pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19, care va cuprinde declarația pe proprie răspundere privind zilele și intervalul orar în care persoana interesată poate desfășura activitatea, ținând cont că personalul care desfășoară activitate medicală la un furnizor care are încheiat un contract de furnizare de servicii medicale cu o casă de asigurări de sănătate poate desfășura activitate în cadrul unui centru de vaccinare împotriva COVID -19 numai în afara programului de activitate stabilit și prevăzut în cadrul contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate;
  • Documente care atestă înscrierea în una dintre categoriile de personal necesar desfășurării activității de vaccinare pentru medici și asistenți medicali: aviz anual de liberă practică și asigurare de malpraxis în perioadă de valabilitate, iar pentru registratori medicali, diplomă de Bacalaureat și cunoștințe operare calculator.

Conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 73/2021, pentru plata activităților de vaccinare se va încheia un contract de prestări servicii.

Relații suplimentare se pot obține de luni până joi, între orele 08.00 și 16.30, și vineri, între orele 08.00 și 14.00, la numărul de telefon 0341/180.112, persoană de contact Iuliana Bercea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.