Primăria cumpără două ATV-uri pentru salvamarii din Constanța și Mamaia

0
155

În acest an pe plajele din Constanța și Mamaia vor fi 87 de salvamari. Municipalitatea a anunțat recent că dorește atribuirea contractului prestări servicii privind achiziția serviciului de salvare acvatică-salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia. În data de 30 martie, a.c., a fost lansată o nouă achiziție pentru a cumpăra ATV-uri pentru serviciul de salvamar și puncte de prim ajutor.

Se dorește achiziționarea de două ATV-uri, iar cei care doresc să vină cu oferte o pot face până pe data de 6 aprilie 2021. ATV-urile trebuie să aibă afișaj multifuncțional digital: vitezometru, turometru, kilometraj, centru diagnostic, indicatori trip & ore, indicator și ceas. Având în vedere că vor fii utilizate de salvamari, acestea trebuie să fie utilizate și pe nisip. De asemenea, se solicită 4 ani garanție, iar reparațiile și reviziile să poată fie executate într-un service specializat pe raza municipiului Constanța.  Produsele să fie livrabile până pe data de 1 Mai 2021 și vor fi însoțite de carțile tehnice ale ATV-urilor precum și de certificatul de garanție al acestora. Valoarea estimată a achiziției este de 113.513,38 de lei.

Amintim că în sezon estival, perioada 01 iunie -15 septembrie 2021= 107 zile în Constanța vor fi amenajate 10 posturi de salvamari cu câte 3 salvatori, în total fiind 30 de salvamari. În stațiunea Mamaia vor fi 19 posturi pentru salvamari fiecare cu câte trei salvatori, în total fiind 57 de salvamari. Programul de lucru al posturilor de salvare și al ambarcațiunilor în sezonul estival, zilnic, între orele 08:30-19:30. Totodată, în plin sezon în Constanța vor funcționa 3 puncte de prim ajutor, iar pentru stațiunea Mamaia vor funcționa 5 puncte.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.