Primăria municipiului Constanța a dispus măsuri speciale pe perioada carantinei

0
764

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat în cursul zilei de 20 noiembrie Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma decizie C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20.00.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face astfel:

  • Pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu
  • Pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E.

Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

În ceea ce privește căsătoriile, acestea vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.

Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentele necesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.