Primăria va construi o creșă pe bulevardul Aurel Vlaicu. City managerul Felicia Ovanesian spune că terenul “a fost salvat de la vânzare de Asociația Constanța Altfel”

0
3035

În cursul zilei de miercuri, 8 septembrie a.c., consilierii locali municipali constănțeni au fost întruniți în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat cinci proiecte. Toate acestea au fost votate în unanimitate de către cei 26 de aleși locali ce au participat la ședință.

Între aceste proiecte s-a aflat și proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 115/2017 privind transmiterea în folosință gratuită către Serviciul public de asistență socială Constanța a unui imobil situat în municipiul Constanța.

Astfel, se aprobă darea în folosință gratuită pe o perioadă de 10 ani, Direcției Generale de Asistență Socială a imobilului în suprafață de 3124 mp situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Târgului săptămânal- vamă. Se intenționează a se realiza obiectivul de investiții ”Construire creșă mare.”

Felicia Ovanesian, city managerul orașului Constanța a făcut o postare pe pagina sa de socializare în ceea ce privește acest teren:

„Anul trecut, Asociația Constanța Altfel salva de la vânzare, apelând la justiție, terenul de 3124 mp. Anul acesta, fostul președinte al asociației, actualul primar, transferă terenul către Direcția Generală de Asistență Socială pentru edificarea de către CNI a unei creșe. Daca vânzarea n-ar fi fost oprită, nu am fi avut teren pentru creșă. Am fi avut, cu siguranță, și mai multe locuințe colective”, se arată în postarea city managerului orașului Constanța, Felicia Ovanesian.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.