Primarul comunei Agigea, mesaj dur după repartizarea fondurilor publice de către Guvern: „Este o mare nedreptate”

1
832

Primăriile PSD din toată țara vor trimite o plângere prealabilă către Guvern și vor ataca în instanță Hotărârea de Guvern prin care au fost repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului.

Social-democraţii vor cere revocarea acestui act administrativ din 17.12.2020, prin care au fost alocate sumele din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, considerând că “banii publici au fost împărțiți în mod discreționar, pe criterii politice, cu favorizarea evidentă a PNL și încălcarea normelor imperative privind finanțele publice și bugetul de stat”. Detaliile demersului PSD – le regăsiţi AICI.

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a criticat în termini duri împărţirea publici către comunitățile locale, de către actualul Executiv. Comuna Agigea a primit 48.000 de lei, ca de altfel majoritatea localităţilor din judeţul Constanţa, care au primari PSD. Edilul a precizat că este o mare nedreptate şi că acesta este şi rezultatul votului dat de cetăţeni. Mesajul în care edilul explică situaţia îl puteţi urmări, integral, în materialul VIDEO, acolo unde se regăseşte şi documentul cu sumele care demonstrează că administraţiile publice conduse de liberali au fost favorizate.

A.C.

1 COMENTARIU

  1. O vorba din batrani…………..CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE. Dar cand partidul plin de penali in functii publice psd, a procedat la fel in perioadele cand era la ,,butoane,, de ce nu au iesit primarii psd sa tipe si sa dea in judecata guvernul psd plin de penali in functii publice. DE CE??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.