Primarul Constanţei ia în calcul varianta unui acord cu o firmă de specialitate pentru asfaltarea străzilor

0
547

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat pe pagina sa de socializare că a discutat cu colegii de la Confort Urban, fiind stabilit un program de intervenţie asupra tramei stradale pe parcursul anului 2021.

Edilul a menţionat că nu exclude varianta unui acord cadru cu o firmă de specialitate, pentru a mări capacitatea de lucru la nivelul urbei, Vergil Chiţac amintind că „în Constanţa anului 2021 încă mai sunt 115 străzi la nivel de pământ”. Amintim că, în prezent, primăria apelează, pentru străzile oraşului doar la serviciile Confort Urban; primăria nu mai colaborează cu o firmă privată pentru asfaltare de când DNA a deschis mai multe dosare penale după ce Radu Mazăre, fostul primar, a parafat contracte cu firma Saphir.

Revenind la anunţul primarului Vergil Chiţac, iată postarea: „Am discutat împreună cu colegii de la Confort Urban programul de lucrări pe anul acesta pe care il gasiti mai jos. Nu acoperim toate nevoile dar este in functie de priorități si de capacitatea pe care o avem. Explorez şi varianta unui acord cadru cu o firmă de specialitate care să mărim capacitatea de lucru pentru că în Constanta anului 2021 inca mai sunt 115 străzi la nivel de pământ. Despre parcări nu mai vorbesc! http://conforturban-ct.ro/documente/lucrari/lucrari.pdf”.

În privinţa parcărilor, reamintim că în campania electorală toţi candidaţii au promis astfel de investiţii. Momentan însă, primăria a precizat, printr-un răspuns oficial, că nu sunt bani pentru parcări, dar că… vor fi: https://focuspress.ro/primaria-constanta-nu-sunt-suficiente-fonduri-pentru-locurile-de-parcare-vor-fi-folositi-banii-din-taxele-incasate-odata-cu-noul-regulament/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.