Florin Chelaru: “Am aprins magia sărbătorilor în Năvodari. Nu am cheltuit bani pentru decorarea orașului, ci am folosit instalațiile și decorațiunile din anii trecuți”

0
247

Orașul Năvodari s-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Parcul central a devenit atracția năvodărenilor. Primarul Florin Chelaru susține că năvodărenii merită un oraș frumos, iar pentru asta nu a cheltuit bani pentru decorarea orașului, ci a folosit instalațiile și decorațiunile din anii trecuți.

Am aprins magia sărbătorilor în orașul Năvodari! În această seară am aprins luminile de sărbători în orașul Năvodari. Știu că traversăm o perioadă grea din punct de vedere epidemiologic, dar nu puteam să privez năvodărenii de un strop de magie specifică sărbătorilor de iarnă. Luminițe colorate, ornamentele luminoase, instalații și brazi de Crăciun împodobiți, toate pentru ca cei mici și cei mari deopotrivă să se bucure de această perioadă a anului atât de mult așteptată. Fiindcă travsersăm și o perioadă complicată din punct de vedere economic, vă anunț că nu am cheltuit bani pentru decorarea orașului, ci am folosit instalațiile și decorațiunile din anii trecuți. Ar fi fost păcat ca pe lângă toate greutățile și problemele cauzate de COVID să lăsăm să treacă aceste sărbători de iarnă peste orașul nostru. Năvodărenii merită un oraș frumos“, a declarat edilul Florin Chelaru.

Așadar, Orășelul Copiilor își așteaptă micuții să se bucure de atmosfera de iarnă.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.