Primarul Mihai Soare speră într-o bună colaborare cu noua conducere CJC și crede că e timpul pentru o restructurare a PSD Constanța

0
670

Primar încă din anul 2000, Mihai Soare a obținut un nou mandat pentru conducerea comunei Siliștea. Speră într-o bună colaborare cu noua conducere a Consiliului Județean Constanța și consideră că ar trebui realizată o restructurare a P.S.D. Constanța.

A obținut al șaselea mandat de primar al comunei Siliștea în urma alegerilor de la sfârșitul lunii septembrie și își dorește să fie în continuare un primar al tuturor locuitorilor, indiferent de apartanență politică, viziuni etc.

Despre alegerile locale și județene, și noile proiecte de infrastructură din comuna Siliștea, alături de primarul Mihai Soare#mihaisoare #primariasilistea #silistea #interviu #focuspress #stayfocus #primarsilistea

Publicată de Focuspress pe Marţi, 6 octombrie 2020

Consiliul Local Siliștea va fi și de această dată format doar din reprezentanți ai două partide, cinci consilieri P.S.D. și patru P.N.L.

„A fost o campanie mai încrâncenată, acum apele se liniștesc, așa ar fi normal, noi ne ducem mai departe proiectele începute și lucrăm la altele noi. Cred că voi avea susținerea tuturor consilierilor, îmi doresc să fim cât mai transparenți, să veghem la respectarea legii și să avem rezultate. Suntem aici puși în folosul comunității, nu mai reprezentăm niște partide, ca în campania electorală, suntem primarul, viceprimarul și consilierii locali ai comunei Siliștea. (…)

Un proiect de asfaltare se derulează deja și avem în lucru un proiect mare, de racordare la gaze, alături de comunele Tortoman și Seimeni, sperăm să obținem finanțare de la Guvern. Este un pas înainte pentru civilizație, este și o oportunitate pentru a atrage noi investitori, este de folos pentru cetățenii comunei“, ne-a declarat primarul Mihai Soare.

Edilul P.S.D. nu se teme de câștigarea alegerilor pentru președinția Consiliului Județean Constanța de către P.N.L. și consideră că ar trebui realizată o restructurare a P.S.D. Constanța.

„Consider că și acum vor fi oameni care fac politică de mult timp la Consiliul Județean Constanța, nu cred că se va ține cont de culoarea politică și vor fi toți în sprijinul cetățenilor. Eu cred că voi avea o colaborare bună, dacă vin cu propuneri bune, cred că mi se va acorda sprijinul. (…)

Ar trebui neapărat o restructurare a P.S.D. Constanța, oameni tineri, oameni din teritoriu care sunt în slujba cetățeanului. Eu cred că sunt mai multe motive pentru pierderea alegerilor pentru președinția C.J.C., cumulate, poate și schimbarea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, poziția pe liste, poate mulți au greșit. Oricum, orice moment este un moment bun pentru restructurare“, a explicat Mihai Soare.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.