Primarul Năvodariului: “Cetățenii orașului vor fi consultați pentru a decide împreună condițiile de funcționare a transportului de călători pe Linia 23”

0
481

Primarul Florin Chelaru a anunțat miercuri, 5 august a.c., faptul că face pași importanți pentru ca Linia 23 de transport public de călători Năvodari-Constanța să devină funcțională cât mai repede. Astfel, cetățenii orașului vor fi consultați pentru a se decide condițiile de funcționare a transportului de călători pe Linia 23.

Așa cum v-am promis în urmă cu trei săptămâni când, alături de primarul Constanței Decebal Făgădău și conducerea CT Bus, am stabilit înființarea acestei linii, cetățenii orașului vor fi consultați pentru a decide împreună condițiile de funcționare a transportului de călători pe Linia 23. În acest sens, astăzi, pe pagina de Facebook a Primăriei Năvodari precum și pe site-ul Primăriei vom publica chestionarul de consultare publică, care va putea fi completat direct on-line sau poate fi descărcat, completat și trimis la adresa de email: navodari@ctbus.ro. De asemenea, în perioada următoare vom distribui chestionarul și în format tipărit pentru a fi accesibil și persoanelor care nu au acces la mijloace IT, acestea urmând a fi transmise către Primărie“, susține primarul.


Chelaru mai adăugă și faptul că: “Este foarte important să înțelegem importanța acestui proiect și de ce este nevoie de implicarea tuturor. În funcție de răspunsurile dvs vom stabili stațiile, frecvența, rutele autobuzelor școlare, programul transportului de noapte“.

În același timp, celor care întreabă de ce tocmai acum acest proiect, Chelaru îi asigură că nu este vorba de nicio acțiune electorală, ci de un proiect care pe care aș fi dorit să îl realizez de mult timp, dar abia acum s-au creat condiții. “Mai exact, fostul RATC nu a avut mijloacele tehnice necesare pentru a extinde transportul de persoane în afara Constanței. Acest lucru a devenit posibil acum, după ce RATC s-a transformat în CT Bus și s-a înnoit întreaga flotă de autobuze. Vă invit așadar să completați aceste chestionare pentru a găsi cele mai bune soluții pentru transportul de persoane pe Linia 23 Năvodari – Constanța“, a conchis edilul Năvodariului.

Chestionarul poate fi completat online aici: https://docs.google.com/…/1kS-Aj09wKl3PCyDfsGywMH…/viewform… SAU poate fi descarcat in format Word ori format PDF de pe pagina web a Primăriei Năvodari (https://primaria-navodari.ro/alege-linia-23-cu-autobuzele-…/), completat și trimis apoi la adresa de e-mail: navodari@ctbus.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.