Profesorii de la Ovidius, care sperau să fie programaţi la vaccinare, răspuns de la colegii IT-işti: “Nu avem timp”

3
435

Nemulţumiri la Liceul Teoretic Ovidius, legate de modalitatea de abordare a programărilor pentru vaccinarea cadrelor didactice!

Mai mulţi profesori susţin că, deşi iniţial li se comunicase că pot apela la IT-iştii unităţii de învăţământ pentru programările pe platforma special creată în acest sens, acest lucru nu se întâmplă.

“Sunt doi angajaţi la IT, răspunsul lor a fost că nu au timp”, susţine un profesor nemulţumit. “Puteau să ne informeze de la bun început şi ne ocupam fiecare. Este foarte multă dezorganizare şi multeinformaţii care se contrazic între ele”, a adăugat acelaşi profesor.

De precizat că reprezentanţii ISJ Constanţa vor lua legătura cu cei de la Liceul Ovidius, pentru clarificări.

M.M.

3 COMENTARII

  1. acolo au fost probleme de la inceputul pandemiei… nu aveau camere web si echipamente IT la cateva luni bune de cand incepuse pandemia (desi alte licee le aveau in functiune). Cand au cumparat au cheltuit banii statului pe…avioane (lucru care se vede in achizitiile publice facute pe platforma SICAP). Calculatoarele din liceu…jalnice de multi ani. 0 (ZERO) achizitii pentru elevi. Sincer…de ce sunt doi informaticieni? Asa e la moda? Sunt scoli gimnaziale care au o retea mult mai dotata decat a lor cu jumatate de norma de informatician sau maxim un informatician (o norma daca au avut cunostinte la ISJ)… Sigur au si gradatie de merit pentru eforturiledepuse in activitatea prestata. Ca sa nu mai zic ca in statul de functii publicat pe site-ul lor…au salarii super ok

  2. păi problema o fi la IT-isti da inainte de asta e la conducerea liceului, că aia nu fac de capul lor, liceul a fost introdus tarziu in baza aia de date pt că nu aveau semnatură digitală si altele ….asta trebuia de mult rezolvat (mai ales că stiau de la inceput de ianuarie cati profersori vor să se vaccineze) nu trebuiau să astepte 15 ianuarie să se intrebe ce sa facă….si da directorii si IT-isti au gradatii de merit desi ei nu sunt in stare să gandescă cu un pas inainte…cat priveste comparatia cu scolile generale care au calculatoare nu se poate pune semn egal pt ca liceul are multe clase de profil informatică cu multe ore ceea ce in nici un caz o scoala generala nu are, deci e nevoie de mai multi la IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.