Prognoza meteo pentru următoarele zile: precipitaţii şi vânt puternic, dar temperaturi de până la 18 grade Celsius

0
6381

Potrivit meteorologilor vremea în această săptămână va fi deosebit de caldă, iar în zilele de marți și miercuri se vor înregistra, ziua, temperaturi maximede până la 18 gradele Celsius, dar va ploua și va fi vânt. Spre sfârșit de săptămână vremea intră într-un proces de răcire.


Luni, 8 februarie a.c., ora 8.00- Marți, 9 februarie a.c, ora 8.00
Vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporare. După-amiaza și în prima parte a nopții, pe ariirelativ extinse va ploua și sub formă de aversă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare după-amiaza șinoaptea – cu viteze la rafală, în general, de 50 – 60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iarcele minime între 8 și 10 grade. Dimineața, izolat va mai fi ceață.

Marți, 9 februarie a.c, ora 8.00- Miercuri, 10 februarie a.c., ora 8.00 
Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când, pe arii restrânseva ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în timpul zilei – cu viteze la rafală, în general, de 50 -55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade. Noaptea, vor ficondiții de ceață.

Miercuri, 10 februarie a.c., ora 8.00 – Joi, 11 februarie a.c., ora 8.00
Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificăritemporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 18 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

Joi, 11 februarie a.c., ora 8.00- Vineri, 12 februarie a.c., ora 8.00
În cursul zilei, vremea va fi deosebit de caldă, apoi va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi mai mult noros. Spreseară și noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, la început sub formă de ploaie, apoi se vor transforma înlapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime, în scădere semnificativă față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între -4 și 0 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.