Promovare istorică pentru Gloria Albești

0
1543

Gloria Albești a promovat în premieră în Liga a 3-a, după ce a trecut la loviturile de departajare de CSM Râmnicu Sărat  în barajul din Regiunea 7.

Meciul, jucat la Galați, a început cu echipa din Buzău la conducere. Practic, prima repriză s-a jucat o la singură poartă. Portarul Albeștiului, David Garniță, a fost eroul zilei. A salvat două ocazii unu la unu cu atacanții adverși.

Echipa lui Ionel Melenco și-a revenit târziu. În minutul 45 Mihai Zugravu a fost aproape de un super gol, dar mingea nu a prins cadrul porții.

Și în repriza secundă tot Râmnicu Sărat a avut ocaziile mai mari, printre care și o bară, dar tabela a rămas înghețată la 0 la 0.

La loviturile de departajare, același Garniță a făcut diferența, iar la final Gloria Albești a sărbătorit o promovare istorică în ciuda faptului că a ratat primul penalty din seria de cinci prin Mihai Zugravu.

“A fost o promovare muncită. Adversarii au avut ocaziile mai mari în timpul regulamentar dar noi am avut nervii mai puternici la loviturile de departajare. Este o onoare să reprezentăm județul Constanța în Liga a 3-a și o vom face cu responsabilitate.” a declarat Irinel Resmeriță, președintele celor de la Gloria Albești.

Astfel în sezonul 2020/2021 al Ligii a 3-a, județul Constanța va avea două reprezentante: Axiopolis Cernavodă și Gloria Albești.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.