VIDEO. Razie în Constanţa: poliţiştii au verificat dacă terasele şi-au închis activitatea de la ora 23.00

0
2539

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de sâmbătă hotărârea prin care se limitează programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19), începând cu data de 2 august.

Hotărârea vizează județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București. Terasele vor fi închise în intervalul: 23.00-06.00.

Duminică, 2 august, poliţiştii constănţeni au demarat o amplă acţiune de verificare a localurilor. Oamenii legii au verificat dacă agenţii economici respectă hotărârea mai sus menţionată. Au fost “vizitate” terase de pe raza oraşului Constanţa – din Satul de Vacanţă şi Mamaia. În Mamaia, localurile erau închise; până la ora 23.00, ospătarii încheiaseră servirea şi casele de marcate erau închise. Din loc în loc, mai puteau fi zăriţi câţiva clienţi pe la terase, dar numai pentru că oamenii nu îşi terminaseră consumaţiile şi nu au vrut să se ridice şi să plece la ora 23.00 fix.

Oamenii legii au precizat că în această primă seară de când a intrat în vigoare hotărârea nu aplică amenzi, ci se face prevenţie.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.