Proprietarul terasei cu igluuri din Piaţa Ovidiu nu s-a învăţat minte. A fost sancţionat din nou!

1
6936

Ultima zi a minivacanței de Revelion a fost una “cu cântec” pentru proprietarii de restaurante, cafenele și terase din toată țara. Circa 8.600 de polițiști și 3.000 de jandarmi au fost mobilizați, la nivel național, în acțiuni pe linia respectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020.

Astfel de acțiuni au avut loc, duminică, 3 ianuarie, și la Constanța. Peste 30 de polițiști și jandarmi au participat, duminică, la nivelul municipiului Constanța, la o acțiune de verificare a respectării Legii 55, care prevede restricții în contextul actual, al pandemiei.

Au fost verificate 25 de restaurante și terase. Cu această ocazie, oamenii legii au constatat că la o terasă din Piața Ovidiu se afla mai multe persoane care erau servite la masă în spații închise tip “iglu”, contrar prevederilor legale. Polițiștii au sancționat administratorul acesteia cu o amendă de 2000 de lei, iar persoanele aflate la mese au primit avertismente. De precizat că nu este pentru prima dată când polițiștii aplică sancțiuni la această terasă. Pe data de 20 decembrie, același administrator al aceleiași terase (Manara) a mai fost sancționat, tot cu amendă de 2000 de lei.

D.A.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Parca le-a facut Chitac cu bani lui asa le demolerá oameni aia au cheltuit niste bani tu Chitac ca toti din pnl cu puteti de pline sa stricati ce-au construit alti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.