RAEDPP anunță că activitatea cu publicul și audienţele vor rămâne suspendate

0
159
Sediul RAEDPP

Având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul național pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021, activitatea de relații cu publicul și audienţe a Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța rămâne suspendată.

Astfel, din motive legate de prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS – CoV – 2, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe este suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale.

RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact:

– Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică: B-dul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, mun. Constanța, tel. 0241.580.523, public@raedpp-constanta.ro;

– Direcția piețe, târguri și oboare: Str. Răscoalei din 1907 nr.4, mun. Constanța, tel. 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro

Precizăm că, în această perioadă, casieriile rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța menține măsurile suplimentare de siguranță în casierii. Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum 2 metri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.