Răsare un nou ansamblu de locuințe colective în Palazul Mare, pe malul lacului Siutghiol

0
1624

Investițiile pe malul Lacului Siutghiol sunt în plină ascensiune. Recent, Primăria Constanța a dat undă verde firmei 3D American Style Developement pentru construirea unui ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+4.

Reamintim că la începutul lunii ianuarie a anului curent, firma ce intenționează a realiza investiția a mai obținut certificate de urbanism, 16 la numărul pentru mai multe proiecte: ansamblu de 33 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de locuințe colective S+ P+4E; construire ansamblu de 9 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de 20 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de 32 locuințe individuale de tip înșiruit P+2E; construire ansamblu birouri 2S+P+14E; construire ansamblu de 17 locuințe individuale de tip izolat P+2E; construire ansamblu de 21 locuințe individuale de tip izolat P+3E; amenajare drum (carosabil și pietonal) și trasare rețele utilitare (apă, canalizare, electricitate, gaze, telecomunicații); construire spital cu 6 etaje.

Despre 3D American Style Development SRL ce a fost înființată în anul 2012, menţionăm că este deținută de Dafi Consult Invest SRL, Grinberg David Dudu, David Shoshan, Nicușor Dănuț Moisoiu, fost consilier local municipal.

Este vorba de un ansamblu mixt spaţii comerciale, servicii, locuinţe, organizare şantier în zona Palazu Mare, pe un teren în suprafaţa de 139.015 mp, terenul aflându-se la 15 m distanţă faţă de lacul Siutghiol.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.