Reacția prefectului județului Constanța, Silviu Coșa cu privire la slujba oficiată de IPS Teodosie

2
1295
Silviu Coşa, prefectul judeţului Constanţa

Urmare a discuțiilor apărute în spațiul public, cum că IPS Toodosie a oficiat Slujba de Liturghie la care au participat mai mulți enoriași, în prima zi de Crăciun, la Catedrala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, deși orașul Constanța se află în carantină, Insitituția Prefectului Județului Constanța vine cu precizări:

”Autoritățile nu îngrădesc dreptul la credință. Singura cerință venită din partea instituțiilor este ca slujbele să se desfășoare conform normelor prevăzute în hotărârea de guvern care reglementează starea de alertă și în ordinul de carantinare emis de DSU.

Suntem siguri că, prin dialog, înțelegere și echilibru, putem evita situații tensionate și care pot aduce un risc din punct de vedere epidemiologic, în această perioadă de sărbătoare.

Situația reclamată astăzi, de la Catedrală, este în atenția organelor de ordine și siguranță publică”, este declarația făcută de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

L.M.

2 COMENTARII

  1. nu amestecati politica cu Legea,Legea trebuie sa fie aplicata pentru toata lumea,inclusiv lui Teodosie care sfideaza Legile tarii.

    • Cei ce sfideaza orice omenie si urma de legalitate sunt cei ce nu ne mai lasa sa respiram liberi si atenteaza la credinta libera a oamenilor,iar cei ce le stau impotriva sunt eroi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.