Reclamaţii la Şcoala nr.1 din Valu lui Traian: “Copilul meu este speriat, plânge. A spus că nu vrea să îi ajungă părinţii la închisoare”

1
9807

Elevii au început să meargă la cursuri, fizic, iar asta nu poate decât să bucure foarte mulţi dintre părinţi. Însă, odată cu reluarea orelor, au apărut şi primele probleme. Mai mulţi constănţeni au reclamat că în două şcoli directorii interzic copiilor să îşi ia pacheţelul cu mâncare.

Dacă în aceste situaţii reprezentanţii Inpectoratului Şcolar Judeţean au precizat că lucurile vor reintra în normalitate, rămâne de văzut ce se va întâmpla la Şcoala nr. 1 din localitatea Valu lui Traian. Aici, conducerea unităţii trebuie să stabilească dacă cele sesizate de părinţi la adresa profesoarei V.M. se confirmă.

Potrivit unor mămici, profesoara în cauză „traumatizează copiii”. „Copilul meu este speriat, plânge. A pus că nu vrea să îi ajungă părinţii la închisoare”, a spus o mămică. O alta a confirmat că V.M. „ţipă şi ameninţă copiii”. „Totul a pornit de la un elev mai mare, care ar fi filmat-o când înjura elevii. După acest episod, ea le-a transmis celor de la clasele mici că dacă cineva o filmează, ne va da pe noi, părinţii, pe mâna justiţiei şi că vom face închisoare. Copiii sunt mici, nu înţeleg exact, s-au speriat”, a precizat femeia.

Părinţii copiilor care s-au plâns acasă de comportamentul profesoarei au declarat că vor depune o sesizare în atenţia conducerii Şcolii nr. 1 Valu lui Traian. Contactată de Focus Press, directoarea unităţii de învăţământ, Lavinia Robe nu a dorit să comenteze cazul, însă a confirmat că situaţia se află în analiza sa şi că se va lua o decizie.

A.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.