Revin zborurile de la Constanța către Istanbul. Cât vor costa biletele

0
1888

La trecerea dintre două lumi, atât din punct de vedere geografic, cât și cultural, jumătate cosmopolit, jumătate tradițional, capitala capitalelor” așa cum este denumit în întreaga lume datorită rolului administrativ pe care l-a avut pentru cele mai importante imperii ale vremurilor trecute (Roman, Bizantin și Otoman) și unul dintre cele mai mari orașe din lume după concentrația de locuitori, Istanbulul este unul din cele mai fascinante atracții turistice pentru oameni de pretutindeni. Constănțenii au acum din nou oportunitatea să ajungă pe tărâm turcesc în doar o oră.

Directorul Turkish Airlines Constanta, Ali Armagan Otlak, a ajuns la Constanța și a precizat că din data de 28 martie vor fi din nou zboruri de la Aeroportul Mihail Kogălnicenu către Istanbul. Mai mult decât atât, prețurile biletelor sunt unele foarte ieftine, cel puțin în această perioadă.

Suntem bucuroși sa vă anunțăm că începand cu 28 Martie în acest an se reiau zborurile Turkish Airlines de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanța, către Istanbul și oriunde în lume. Este și o ofertă specială Constanta – Istanbul, de la 99 euro/persoană, dus-întors, a anunțat Corina Martin, proprietatara unei agenții de turism și cea care s-a întâlnit cu directorul Turkish Airlines.

Precizăm că de pe Aeroportul Mihail Kogălnicenu se mai poate zbura și către Londra, dar și către Viena, dar până în luna mai cursele către Viena au fost suspendate. Fără prea multe curse în portofoliu, litoralul românesc nu va avea nici în acest an parte de prea mulți turiști străini, desigur și pandemia fiind unul din factori.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.