Rugbiștii constănțeni au revenit la antrenament

0
1302

CS Tomitanii au reluat de luni, 29 iunie, antrenamentele, în vederea reluării SuperLigii Naționale, programată în luna august.

Constănțeni s-au despărțit în timpul pandemiei de trei jucători: Giorgi Gigauri, George Croitoru și Pocovnicu Mihai Laurențiu.

“Vom suplini cât mai curând cele trei plecări. Suntem în tratative cu mai mulți jucători și ne dorim să aducem jucători de calitate”, a declarat Cristian Cojocaru, președintele clubului.

Cum pandemia a lăsat SuperLiga în doar șase echipe, după ce SCM Gloria Buzău s-a retras din campionat, Federația Română de Rugby a decis ca în acest sezon să nu retrogradeze nicio echipă.

SuperLiga se va relua și se va încheia în luna august într-un sistem gen turneu care va avea loc la Brașov. În primul meci, programat pe 15 august, Tomitanii vor da piept cu Timișoara Saracens, într-o partidă de baraj conform clasamentului la zi al SuperLigii.

“Începem turneul de la Brașov de pe ultimul loc iar obiectivul nostru este să urcăm cel puțin o poziție’’, a completat Cristian Cojocaru.

Din punct de vederea financiar, CS Tomitanii stau bine având finanțare aprobată de la Primăria Constanța până la 1 septembrie.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.