Sabroso își deschide terasă lângă cluburile din Mamaia Nord

0
1516

Georgio Fast S.R.L. a obținut certificat de urbanism pentru amenajarea unei terase și amplasarea unei pergole în stațiunea Mamaia, zona de nord.

Primăria Municipiului Constanța a eliberat vineri, 22.01.2021, un certificat de urbanism pentru Georgio Fast. Firma care deține restaurantele Sabroso vrea să amenajeze o terasă cu funcțiunea de alimentație publică și să amplaseze o pergolă pe Aleea Itaca, la numărul 2, din stațiunea Mamaia.

Municipalitatea menționează în documentul de urbanism și definiția din Dicționarul Explicativ al Limbii Române pentru cuvântul „pergolă“, pentru ca nu cumva Mișu Gheorghe să pună altceva în Mamaia Nord: „pergolă – construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative“.

De asemenea, firmei Georgio Fast i se atrage atenția că nu trebuie să afecteze postul de trasformare.

Unicul asociat al sereleului este Mișu Gheorghe. Firma care are sediul social în Cartierul Consilierilor, pe strada Rotterdam, a realizat în 2019 o cifră netă de afaceri de peste 22 de milioane de lei și profit net de 2,2 milioane de lei.

Trebuie menționat și faptul că certificatul de urbanism a fost eliberat firmei Kids Fun World, pentru Georgio Fast.

Kids Fun World S.R.L. are tot un singur asociat, pe Cristiana Picoiu, care deține, alături de soțul Valentin, S.C. Pico Rent S.R.L., vestita firmă care a administrat cinci parcări din zone foarte aglomerate ale stațiunii Mamaia. În plus, Valentin Picoiu, în calitate de acționar al Oxfix Market, a cumpărat, în 2018, de la Primăria Constanța chiar un teren (149mp) în zona Tabără Nord din Mamaia.

Valentin ISPAS 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.