Săli de sport și spații de recreere la etajul 8 al imobilului de pe Șoseaua Mangaliei, în zona Billa

0
512

Firma Primavera East Holding SRL a început construcția unui bloc de 8 etaje, pe Șoseaua Mangaliei, zona Billa, fiind depuse toate documentațiile încă din anul 2018, însă dorește ca ultimul etaj să fie funcțional exclusiv pentru activități sportive și recreere, cu caracter privat.

În acest sens, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța Agenția pentru Protecția Mediului a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 2268/10.12.2019 pentru construire imobil locuințe colective P+7e+8e și împrejmuire teren, prin reconfigurare funcțională a etajului 8 parțial cu activități sportive și pentru recreere cu caracter privat, propus a fi amplasat in jud. Constanta, mun. Constanta, str. Sos. Mangaliei, nr. 80-80A

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Imobilul de locuințe colective va dispune de 60 de apartamente, iar terenul pe care se află amplasamentul are o suprafață totală de 1483,07 mp si se află în proprietatea lui Ionuț Stănilă.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.