Săptămâna viitoare va fi montată prima stație de autobuz, din totalul de 125, achiziționate de Primăria Constanța

5
3488

Începe montarea stațiilor de autobuz în municipiul Constanța. Săptămâna viitoare va fi montată prima din cele 125 de stații achizționate de Primăria Constanța.

„Săptămâna viitoare va fi montată prima statie, stația pilot. Acum se fac pregătiri. Până pe 22 septembrie vor mai fi montate încă 25 de stații. Apoi, în fiecare lună, încă 25, până când vor fi montate toate cele 125 de stații prevăzute în contract”, au spus reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Constanța.

Stația de autobuz va fi amplasată în zona Dacia.

Pe 25 iulie 2022, primarul Vergil Chițac, anunța că a semnat contractul pentru cele 125 de stații de autobuz.

„Pentru prima dată după foarte mulți ani, rușinos de mulți, municipiul Constanța va avea stații de autobuz. Astăzi am semnat contractul pentru primele 125 de unități, urmând ca în aproximativ 3 săptămâni să primim o mostră. Primele 25 de stații vor fi montate până la finalul lunii septembrie, urmând ca după această dată să ne fie livrate câte 20 de unități în fiecare lună. Noile stații de autobuz sunt fabricate din materiale premium și vor spori considerabil confortul călătorilor cu transportul public. Imaginea de mai jos este o demonstrație și are titlu ilustrativ. Să auzim de bine”, a scris edilul-șef pe Facebook.

SC BELMAR PROD SRL este firma cu care a semnat Primăria Constanța contractul în valoare de 8.558.750 de lei fără TVA, adică 10.184.912.50 de lei cu TVA (peste 2 milioane de euro.

„Prețul convenit pentru îndeplinerea contractului, plătibil furnizorului de către beneficiar este de 8.558.750 lei fără TVA, în conformitate cu propunerea financiară, anexă la prezentul contract, din care valoare produse 8.258.750 lei fără TVA, valoare instalare și montare 300.000 lei fără TVA”, se arată în contract. 

Durata contractului este de maxim 12 luni de la data semnării acestuia de ambele părți.

8.847.351 de lei este cifra de afaceri pe care a avut-o SC BELMAR PROD SRL, în anul 2021, în timp ce profitul net a fost de 1.142.140 de lei. Firma din județul Neamț a avut în anul 2021 același număr de angajați ca în anul anterior, 16, potrivit datelor de pe risco.ro.

Petruț IACOB

5 COMENTARII

  1. naiba strazile si trotuarele ca va injura lumea de 10 ori pe zi! Ati fixat termene de predare, penalitsti de intarziere? Sau au castigat licitatiile doar firmele familiilor?? Oricum, nici unul din voi nu va mai prinde primaria!

  2. Incepeti cu statia dela cap linie Poarta 1 ,rusinea orasului .Zilnic sute de turisti straini raman masca in acea statie …. Primarele asta glumet merge pe jos si pe acolo ?

  3. de ce comisia de handicap nu elibereaza noul certificat dupa revizuire in termen de max 1 saptamana? ce rost are impartirea banilor in:indemnizatie si bani de buzunar, adica persoana in cauza trebuie sa dea indemnizatia la terte persoane interesate? destule persoane si-au instituit acest drept in mod legal si singure! de ce nu se tine cont de varsta standard de pensionare? ancheta sociala ar fi necesara numai in cazuri deosebite!

  4. Psdistii si nenorocitii care nu mai pot sa fure comenteaza negativ bineinteles. Dobitoci analfabeti care nu vor fi niciodata de acord cu progresul si nici nu vor intelege vreodata ca ia timp ca lucrurile sa fie facute bine. Animale fara creier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.